90% gjør feil i kundemøter!

90 prosent av alle «selgere», fagpersoner, konsulenter og eksperter som er ansvarlige for å drive salg, gjør ulike typer feil i salgsprosessen.

De fleste er ikke engang bevisst på at de gjør disse feilene og vet derfor heller ikke at de bør gjøre noe med det.

Feilene koster både mye tid, frustrasjon salg og penger!

Jeg har laget STEG for STEG video hvordan du bør gjennomføre et kundemøte!

SE VIDEOEN

Bli en bedre selger på 80 minutter!

Det er ingen fasit i salg - MEN noen ting er smartere å gjøre enn andre. I videoen over går jeg gjennom hva som er SMART å gjøre - for å få flere kunder og øke salget!

VIS MED VIDEOEN

Ole Arvid Liodden

Ole-Arvid Liodden er utdannet siviløkonom og jobber som selger, salgstrener og rådgiver. Han har drevet med salg i over 30 år, og har de siste 20 årene drevet profesjonelt med salg og salgsutvikling – både mot B2B og B2C.

De siste 10 årene har han bistått 100-talls bedrifter og 1000-talls selgere med hvordan de kan få både flere og ikke minst bedre kundemøter.

 

Hva kan SignatureSalesSystem gjøre for deg?

Bedre kundemøter gir økt hit-rate, kortere salgsprosesser og mer salg!

Øke bevisstheten om hva salg er og hva det ikke er!

Hvordan du skal finne kunder som har størst potensial for å kjøpe dine produkter eller tjenester.

Hvordan du bør forberede deg før du tar kontakt for å avtale møte.

Øke bevisstheten på hva du må gjøre før og i møtet med kunden.

Lære hvordan du bør presentere tilbudet ditt for å øke hitrate.

Lære hvordan du får kunden din til å selge for deg.

""Over 2 år har jeg hatt gleden av å samarbeide med Ole-Arvid innen salgstrening og utvikling. Effekten av dette samarbeidet er at det har gitt meg bedre resultater. Ole-Arvid er flink til å stille de rette spørsmålene og utfordrer til å ta bevisste valg for at jeg kan nå målene mine.""

Roald Wallestad
Daglig leder Opus Consulting

""Min erfaring fra tidligere utviklingskurs innen salg og ledelse har vært at dette fort blir lite konkret og svevende. I perioden jeg har jobbet sammen med Ole-Arvid Liodden har jeg fått mange nye konkrete og håndfaste verktøy. Ikke minst hvordan jeg skal gjennomføre min salgsprosess fra start til slutt. Salgstreningene med Ole-Arvid kunne gjerne være på grensen til ubehagelige. Jeg fant fort ut at dette var fordi de utfordret og utviklet meg. Og at det fungerte. Jeg kan anbefale Ole-Arvid Liodden og metodene utviklet av Expiro på det varmeste.""

Andreas Høyer
Salgssjef Radio P5/NRJ

""Ole Arvid har en egen evne til å motivere gjennom sitt brennendengasjement for salg. Jeg som operativ teamleder med 12 selgere under meg har hatt enormt utbytte av vårt samarbeid gjennom 2 år. Ole Arvid er oppriktig interessert i å finne det beste i mennesker, og hjelpe til å hente ut potensiale man ikke er klar over eksisterer. Han har løftet mine resultater betydelig. Jeg hadde kanskje ikke jobbet samme sted som i dag, og garantert ikke hatt den utviklingen jeg har hatt, både som selger, leder og menneske. Hans kunnskap er lett å suge til seg, det formidles på en svært troverdig måte ofte med han selv som eksempel og hans egen utvikling de seneste år. Det er ikke kjedelig å høre på OA “forelese”, tvert om svært spennende og utviklende. Han benytter ulike verktøy i sin egen hverdag som har vist seg å fungere svært godt for meg selv og mine selgere.""

Andreas Hannevig
Salgssjef Hegnar Media

Slik gjennomfører du bedre kundemøter!

Det er ingen fasit i salg - MEN noen ting er smartere å gjøre enn andre. Legg igjen navn og e-post for å se min video hvor jeg går igjennom hva som er SMART å gjøre - for å få flere kunder og øke salget!

Close

50% Fullført

Siste steg

Fyll ut skjemaet under for å gå til videoen hvor du lærer signaturprosessen.